Macskamentők blog

Macskamentők blog

Datolya gazdira talált!

2015. március 20. - Macskamentők

Az Illatos útról Tildán át egészen az álomgazdiig jutott pár hét alatt, aminek nagyon örülünk! A biztonság kedvéért vártunk pár napot a hírrel, de az újdonsült gazdi leveléből látszik, hogy nincs miért aggódnunk, Datolya marad!

"No akkor Datolya alias Berlioz bejelentkezik.
Az első napon amikor megérkeztünk akkor kb 25 percig a szállítóban gubbasztott, de utána bátran felfedezte a lakást meg minket is. Az első perctől nagyon barátságos, szerintem amióta elhoztuk azóta dorombol. Az biztos hogy nagyon társaságigénylő nagyon hangosan meg van sértődve ha egyedül hagyjuk. Mindenhez van valami kommentje, folyamatosan "murrog"
Nagyon jól nevelt, használja az almot, eszi a kaját, nem megy fel a tiltott asztalra (amikor otthon vagyunk:) Elfogadta a kuckóját de azért jobban szeret(ne) velem aludni (időnként ezt meg is teszi mint a képen is). Az első este ilyen formán egy nagy virrasztás volt mert nem tudtam aludni mert folyamatosan rámtelepedett, de azóta csellel rá lehet venni hogy a saját helyét használja.
Most már bátran játszik a lakásban kedvence egy piros szivacslabda amivel képtelenség volt lefotózni. Imádja a fiókokat és az ablakpárkányt ahol lehet mozizni a kertre.
Szerintem jól érzi magát, meg kell még tapasztalni a gesztusait, pl rendszeres az esti őrülete, de ezt össze 233333333333333xe (igen most lépett a billentyűzetre:D), szóval összekötöm közös játékkal és így kellően lefárad fekvésre.

Azt hiszem röviden/ kevésbé röviden ennyi:) Nagyon beváltotta a hozzá fűzött reményeket, remélem így is marad. (az meg már mellékes gyönyörű kis cicó)

Köszönöm, hogy őt ajánlottad:)"

Boldog gazdis életet!

(a képeket az új gazditól kaptuk, köszönjük)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása