Macskamentők blog

Macskamentők blog

Szonja újra gazdit keres!

2015. február 17. - Macskamentők

Macskamentők Alapítvány gondozásába került vissza Szonja macskánk a napokban. Végtelen kedves, oltott, ivartalanított, inkább félénk lány cica. Kutyával is jól kijön. Kinti, benti macskának egyaránt alkalmas. Kistestű,kis fogyasztású.


Bűnei:
- hullik a szőre.
- levert egy 7 éves növényt
- többszörös visszaesőként követi a gazdáját minden felé

Nagyon reméljük, hogy aki - akár tőlünk, akár máshonnan - cicát akar örökbe fogadni, tisztában van azzal, hogy a fent említett esetek természetesek (szőrhullás) és BÁRMIKOR megismétlődhetnek (szobanövény károk, láb alatt futkározás). Aki ennyitől elviselhetetlennek tartja a cicát, kérjük, ne jelentkezzen és lehetőleg ne is tartson társállatot!

A cica élőlény, ugyanúgy belakja a lakást, kertet, mint egy ember. Ugyanúgy koszol, piszkol, mint egy ember!

Szonja a macska fajt ismerő, szerető (imádó) gazdijelöltet keres, aki egy életre kitart mellette, óvja, szereti, gondozza és felelősséggel viseltetik iránta!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com e-mail címen lehet, pár soros bemutatkozás kíséretében.

szonja_uj.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása