Macskamentők blog

Macskamentők blog

Cicababák gazdit keresnek!

2014. november 25. - Macskamentők

Illatos útról mentett apró hölgyemények várják az álomgazdikat alapítványunknál. A képek láttán biztosan szerelmesek lesztek, de kérlek, az alábbi dolgokat vegyétek figyelembe, mielőtt jelentkeztek értük:

- a cicák kicsik, elevenek, játékosak és még legalább 15 évig fognak élni (kezdetben nem kizárt a pohártörés, függönyszakadás)!
- oltási és ivartalanítási kötelezettséggel (vagy oltási költség megtérítésével és ivartalanítási kötelezettséggel) fogadhatók örökbe
- Mikulás, karácsonyi ajándéknak nem vihetők, kizárólag hosszútávra gondolkozó, felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják, mivel jár a macska és minimum a tavaszi langyos idők bekövetkeztéig kizárólag lakásban tudja tartani az apróságokat!!

Ha úgy érzed igazán szeretnéd valamelyik hölgyet, felelős gazdája leszel, vigyázol rá egész életében és rendszeresen hordod orvoshoz, megadsz neki mindent, amit csak egy cica kívánhat, úgy feltétlenül jelentkezz a macskamentok@gmail.com e-mail címre, mert te vagy az álomgazdi!

Cicababák.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása