Macskamentők blog

Macskamentők blog

Vilmos herceg még mindig gazdit keres!

2013. december 03. - Macskamentők

Már akkor is nagyon nagyon megszenvedte a gazdiváltást, mikor először hozzánk került. Nagyon érzékeny cica. Az első örökbefogadójától 3 nap alatt került vissza, mert "nem sikerült a beszoktatás" (elbújt az ágy alá). Vártunk hát a megfelelő jelöltre. Vilmos gazdihoz került, de az élet úgy hozta, hogy hónapok múltával újra hozzánk került (nem a cica hibájából).
Mondanunk sem kell, hogy Vilmos lelkivilágának ez a herce-hurca abszolút nem használ. Mi igyekszünk megadni neki mindent, de Vilmos a legjobb helyen egy nyugodt családban lenne, felnőtt, békés emberek között, akiknek van türelmük elfogadni Vilmos lassabb kibontakozását és kellő megértéssel, szeretettel tudnak felé fordulni. Ő ugyanis egy tündéri cica. Törékeny kis lelkivilága van, de pont ezért nagyon tud szeretni is.

Ha úgy érzitek, képesek lennétek egy érzékeny cica életre szóló gazdái lenni, ide írjatok: macskamentok@gmail.com

 

Vilmos herceg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása