Macskamentők blog

Macskamentők blog

Felhívás adományozásra!

2013. november 13. - Macskamentők

Kedves Barátaink, Támogatóink!

Ahogyan nemrégiben írtuk, közeleg a rossz idő, fagyok, hó és rengeteg befogadásra váró cica tengődik kint a hidegben, a kisebbek a mostani éjszakákat már nem is élik túl.

A cicákat beérkezés után karanténba kell helyezni, megfigyeljük, ott gyógyítjuk őket és az ivartalanítás után is ott lábadoznak. A karanténok összecsukható ketrecek, olyanok, amiket a plakáton is láthattok, amiben a cicáink például a Fressnapf örökbeadó napunkon is pihengetnek.

A Fressnapf üzlethálózat most 50%-os akciót hirdetett összecsukható ketrecére.

Szeretnénk kérni azokat az állatbarátokat, akiknek van lehetőségük támogatni alapítványunkat és a pénzbeli
adományokat nem kedvelik, gondoljanak ránk, mikor egy Fressnapf üzletben járnak!

Minél több ketrecünk van, annál több beteg cicát tudunk karanténba helyezni és megkezdeni gyógykezelését!

Aki úgy dönt, hogy meg tudja segíteni cicáinkat egy ilyen ketreccel (bármilyen méretűnek örülünk), az kérjük, elsősorban a partner üzletünkben, a Récsey Centerben (1146 Budapest, Szabó József u. 6.) található Fressnapf üzletben hagyja ott nekünk, ráírva a dobozra a nevünket: Macskamentők Alapítvány (Tóth Tilda).
Természetesen az sem baj, ha nem ott vásárolja, akkor viszont kérjük, jelezze Tildának (0670/5621032), hogy adományozna nekünk egyet, és, hogy melyik Fressnapfban fizette ki. Mi az elszállítást megoldjuk!

Nem gyakran szoktunk tőletek segítséget kérni, de ez most egy ilyen alkalom! A ketrecek nagyon sok fagyhalálra váró cicát tudnának megmenteni!

Köszönjük Nektek!

 

ketrec_.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása