Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hírek a gazditól - Móka Miki

2013. július 15. - Macskamentők
Biztosan emlékeztek Móka Mikire a gyönyörű mandula szemű szépséges kandúrra, aki már egy hónapja boldogan tölti mindennapjait gazdijával. Évától kaptunk egy beszámolót, és a képeket elnézve, mi is szívesen lennénk cicák abban a kertben.
 
"Már 4 hete van nálunk az Öntől elhozott cicánk. Mi Cicának és Nyafinak hívjuk. Eddig hámmal sétáltattuk naponta a kertben, hogy mindent megismerjen és megszokjon. Tegnap délután engedtük el először, erről számolnak be a képek. Gumiszalagon a telefonszámunk van a nyakán. Nagy öröm volt, amikor önállóan, a macskaajtót használva visszajött a lakásba. Rögtön kapott jutalomfalatokat. Abban csak reménykedni tudunk, hogy mindíg ilyen szépen hazajön. Továbbra is aggódunk, nehogy elcsavarogjon, de nagyon élvezi a ki-be járkálást. Éjjel a fotelben aludt, ahogy megszokta."
 
További boldog életet Nyafi!
 
MokaMiki_.jpg
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása