Macskamentők blog

Macskamentők blog

Örökbeadó nap összefoglaló

2013. július 07. - Macskamentők

Idei második örökbeadó napunk - az elsőhöz hasonlóan - eseménydúsan telt. Barátaink, támogatóink, leendő gazdik szép számmal képviselték magukat, ezúton is köszönjük nekik hogy eljöttek!

5 sztárvendégünk volt, a korábbi minimanók közül már csak hárman, illetve a fehér-trikolor-vörös testvérpár is kilátogatott, gondolhatjátok mekkora sikerük volt :) Akkora, hogy közülük két cica meg is találta az álomgazdit.

Ezenkívül adományok is szép számmal érkeztek, sok táp és egyéb finomság, sőt még kézzel varrott cicafekvőket is kaptunk, köszönjük!

Az alapítvány védenceinek továbbra is lehet adományokat elhelyezni a Récsey Centerben található Fressnapf üzletben kihelyezett adománygyűjtő kosárba, minden apróságért nagyon hálásak vagyunk!

Köszönünk látogatóinknak mindent, amit a cicáink kaptak! Boldog gazdis életet kívánunk a békés otthont találó csöppségeknek (részletek velük kapcsolatban később)!

Reméljük a következő örökbeadó napon újra találkozunk!

Orokbeado_0706.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása