Macskamentők blog

Macskamentők blog

Mokka pakkot kapott!

2013. május 23. - Macskamentők

Örömteli dolog történt, Mokka a 3 éves, vörös, ivartalanított fiú cica csomagot kapott virtuális gazdijától Berta Biankától! Ezúton is nagyon szépen köszönjük neki!

Az első képen látszik is, milyen meghatódva ül a csomagján, nem is akarja elhinni, hogy ezt tényleg ő kapta. A második képen pedig már az látható, hogy miután feldolgozta a váratlan de boldog eseményt, gyorsan élt is a saját csomag nyújtotta lehetőséggel.

Mokka_cs.jpg

Mokka_cs2.jpg

Mokka a sok finomság ellenére még mindig várja az álomgazdit, aki mellett boldog lakáscicaként élhet.

Ha úgy érzed, Te is szeretnéd valamelyik pártfogoltunkat virtuális vagy tárgyi adományban részesíteni, kérlek, feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot! Cicáink hálásan és szeretettel fogadnak minden segítséget!

A virtuális örökbefogadásról, adományokról érdeklődjetek alapítványunk elnökénél, Tóth Tildánál az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: 06-70/562-10-32

E-mail: macskamentok@gmail.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása