Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hogyan lehetsz virtuális gazdi?

2013. május 05. - Macskamentők

Cicáink örömmel veszik, ha gazdához kerülésükig találnak maguknak egy olyan gondoskodó gazdit, aki valamilyen formában támogatja őket, amíg meg nem találják a végleges otthonukat.

Támogatni a cicákat többféleképpen is lehet.

1. Küldhetsz anyagi felajánlást az alapítvány bankszámlájára a választott cica nevének feltüntetésével. Számlaszám: Raiffeisen:12012307-01195906-00100004

2. Hagyhatsz neki tárgyi adományt (táp, konzerv, gyógyszer, játék, stb...) a Récsey Centerben található Fressnapf üzletben kihelyezett adománygyűjtő kosárban (ezt csak a Macskamentők Alapítvány cicái kapják meg). Ha kifejezetten egy cicának szeretnél adni, akkor névre szóló csomagba téve szintén a fenti Fressnapf üzletben tudod hagyni, az irodai résznél, ha a pénztárosnak szólsz, segíteni fog.

3. Ha messze laksz, vagy nehéz a Récsey Center megközelítése, csomagodat elküldheted nekünk postán is. Ebben az esetben cím ügyében kérlek, vedd fel a kapcsolatot Tóth Tildával e-mailen: macskamentok@gmail.com.


Nekünk és a cicáknak is nagy öröm, ha támogatod valamelyiküket, hiszen az élelemből, gyógyszerből, játékokból egy állatmentő helyen sosem elég! :-)

 Köszönjük szépen!

 

Ha választasz magadnak egy cicát, boldogan készítünk neked egy köszönő táblácskát is elismerésül. Ez felkerül a facebook oldalunkra és ide a blogra is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása